Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/autoline/public_html/Connections/autoline.php on line 9
Homepage | Autoline

G-Antifriz

Antifriz je tekućina koja štiti sistem za hlađenje motora od smrzavanja vode, sprječava pojavu korozije sistema, pregrijavanje motora i kavitaciju.G-Energetski Antifriz asortiman nudi tri rashladne tekućine: G-Energy Antifriz ING, G-Energy Antifriz NF-a i G-nergy antifriz.Dizajniran na bazi etilen glikola i učinkovitog sustava aditiva.

G-ANTIFRIZ

G-Antifriz je dizajniran za vozila sa unutarnjim izgaranjem sustava hlađenja motora.Karboksilna kiselina i bazni aditivi osiguravaju pouzdanu i produljenu zaštitu od korozije, pjenjenja i oteklina gumenih dijelova.Pruža dugotrajnu zaštitu od smrzavanja i korozije.Pogodan za cjelogodišnju uporabu,rashladna tekućina vrijedi i do dvije godine (100.000 km).G-Antifriz se preporučuje za upotrebu u vozilima gdje se iz nekog razloga rashladna tekućina često mijenja.Točka smrzavanja je do -65°C (2/1 -65°C; 1/1 -36°C).

SPECIFIKACIJE I ODOBRENJA: BS 6580:1992

PAKIRANJE: 20, 208 L


G-ANTIFRIZ NF

Sastav etilen-glikol dizajniran za zaštitu motora i rashladnog sustava od smrzavanja, pregrijavanja, korozije i kavitacije.Rashladna tekućina vrijedi tri godine, ili u skladu s preporukama proizvođača automobila.Preporuča se za uporabu u motorima koja se sastoje od lijevanog željeza ili aluminija.Točka smrzavanja je do -40°C (50% koncentrat - 50% voda).

SPECIFIKACIJE I ODOBRENJA: BMW, Mercedes-Benz, Ford, GM, Man, IVECO, Volkswagen (G11), Audi, Seat, Skoda.

PAKIRANJE: 20, 208l.


G-ANTIFRIZ SNF 

G-Energy Antifriz SNF je koncentrat rashladne tekućine.Koncentrat je potrebno razrijediti s vodom.Pogodan za korištenje u sustavima za hlađenje motora s unutarnjim izgaranjem. (Proizvedeno acc. Na TU 2422-001-13331543-2004).Formula s etilen glikol G-Energy Antifriz SNF štiti rashladni sustav i motor od smrzavanja, pregrijavanja, korozije i kavitacije.Točka smrzavanja je do -37°C (50% koncentrat - 50% voda).

SPECIFIKACIJE I ODOBRENJA: Ford, MAN, Daimler-Chrysler, DAF, MTU, DEUTZ, MAN type SNF, Volkswagen (G12, G12+), GM, AVTOVAZ

PAKIRANJE: 20, 208l.