Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/autoline/public_html/Connections/autoline.php on line 9
Homepage | Autoline

G-Grease

G-Grease je linija automobilske višenamjenske litijske masti s aditivima za ekstremne tlakove.Razvijena je za teške primjene kao što su homokinetički zglobovi i univerzalni spojevi i drugi visoko opterećeni frikcijski dijelovi vozila pod niskim i visokim opterećenjem.Preporučuje se za uporabu u općenitim frikcijskim elementima vozila za lake i teže uvjete uporabe, u automobilima te u poljoprivrednim i građevinskim vozilima pod niskim i visokim opterećenjem.

G-GREASE LX EP 2

G-Energy Grease LX EP 2 je automobilska višenamjenska litijeva kompleksna mast bez olova s najnovijim paketom modernih EP aditiva. Preporučuje se za primjenu u ležajevima kotača i drugim frikcijskim dijelovima koji su podvrgnuti visokim opterećenjima i temperaturama, u automobilima te u poljoprivrednim i građevinskim vozilima pod niskim i visokim opterećenjem.

SPECIFIKACIJE I ODOBRENJA: DIN 51502 KP 2 P-30

PAKIRANJE: 400 mlG-GREASE L MOLY EP 2 

G-Energy Grease L Moly EP 2 automobilska višenamjenska litijeva mast s molibden disulfidom i učinkovitim aditivima za ekstremne tlakove. Razvijena je za teške primjene kao što su homokinetički zglobovi i univerzalni spojevi i drugi visoko opterećeni frikcijski dijelovi vozila pod niskim i visokim opterećenjem. Ova mast je višenamjenska i rabi se u većini bitnih frikcijski dijelova.

SPECIFIKACIJE I ODOBRENJA: DIN 51502 KPF 2 K-30

PAKIRANJE: 400 ml 


G-GREASE L EP 2

G-Energy Grease L EP 2 je automobilska višenamjenska litijska mast s aditivima za ekstremne tlakove. Preporučuje se za uporabu u općenitim frikcijskim elementima vozila za lake i teže uvjete uporabe.

SPECIFIKACIJE I ODOBRENJA: DIN 51502 KP 2 K-30

PAKIRANJE: 400 ml