Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/autoline/public_html/Connections/autoline.php on line 9
Homepage | Autoline

G-Racing

G-Racing motorna ulja specijalizirana za profesionalne trkaće automobile i moderne sportske automobile.G-Energy Racing je 100% sintetičko motorno ulje prikladno za korištenje u automobilima koji se pokreću na benzinsko ili dizelsko gorivo. Ova posebna linija proizvoda preporučuje se za sve vrste trkaćih motora. G-Energy Racing motorna ulja pružaju maksimalnu zaštitu od trošenja motora i učinkovito štiti dijelove motora od stvaranja naslaga. Održavaju visoke performanse čak i pod uvjetima velikog opterećenja koji su tipični za utrke.

G-RACING 15W-50; 10W-60; 20W-60

G-Energy Racing 15W-50; 10W-60; 20W-60 je 100% sintetičko motorno ulje posebno dizajnirano za profesionalne utrke. Zahvaljujući posebno odabranom sastavu baznih ulja (polialfaolefini (PAO) i složenom kombinacijom različitih estera, POE)), osiguravaju najveću snagu i maksimalnu zaštitu od trošenja dijelova motora. Svojstva viskoznosti su sačuvani tijekom razdoblja djelovanja, čak i kod visokih temperatura, pritisaka i nepotpunog izgaranja goriva koje ulazi u ulje za vrijeme utrke. Otporna su na oksidaciju.Može smanjiti potrošnju energije u motoru, pružajući oslobađanje dodatne snage na cijelom rasponu opterećenja.