Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/autoline/public_html/Connections/autoline.php on line 9
Homepage | Autoline

Prodajno-servisni centar

2010. otvoren je novi AUTOline centar u Sarajevu. Riječ je o jednom od najmodernijih prodajno-servisnih centara u automobilskoj industriji u Bosni i Hercegovini: prodajno-izložbeni salon smješten je na 600 m2, ukupna je površina centra 2240 m2, a prostire se na 3000 m2 zemljišta.

Moderna arhitektura centra očituje se u kombinaciji kamena, aluminija i stakla, te osigurava reprezentativan izgled izložbenog salona, a u skladu sa međunarodnim standardima automobilske industrije. 

Servis vozila smješten je na 550 m2, a uključuje aktivni prijem vozila, 8 novih dizalica i 10 radnih mjesta u servisu putničkih vozila te posjeduje moderan sistem za optiku, vulkanizaciju, alatnicu, kao i drugu savremenu servisnu opremu i informatičke sisteme potrebne pri servisiranju vozila. Tu su i skladište i maloprodaja originalnih rezervnih dijelova na 250 m2, uredske prostorije na 500 m2, te vanjski prostor za izlaganje i prodaju programa rabljenih vozila.